Spring naar inhoud

Stemmen

0
0
0
0
0
0

Status

Duindorp SV van betekenis voor Jeugd en Wijk

Door: Arie
15 september 2020

Duindorp SV heeft de wens om nog meer voor de jeugd uit Duindorp te betekenen. We willen de jeugd van de straat halen en ze een sportbeleving aan bieden op de club. We zien de jeugd liever voetballen dan rondhangen op het Tesselseplein. Veel Duindorpse jeugd is meerdere keren per week op onze voetbalclub te vinden. Dat biedt veel kansen om met de jeugd aan de slag te gaan.

Qua middelen zijn daarvoor nodig:


  • Veldverlichting op veld 1. Zodat een verdubbeling van het aantal trainingen in de avonduren mogelijk is en er een uitwijkmogelijkheid bestaat als veld 2 voor wedstrijden wordt afgekeurd door weersomstandigheden;

  • Een vaste pc op de club met aanschaf van digitale materialen die ingezet kunnen worden voor educatieve doeleinden. De wens is om jeugd niet alleen op het veld het belang van teamwork en respect voor elkaar bij te brengen, maar ook door middel van meetings met hun team. Zodat we met elkaar tevens oog hebben voor de sociale aspecten die niet alleen een vereniging met zich meebrengt, maar ook het leven met elkaar in de wijk;

  • Aanschaf van nieuwe materialen die het sportplezier op het veld vergroten;Dus het geld zou ons enorm helpen om ons in te zetten voor de jeugd uit Duindorp en in het verlengde daarvan de wijk. De wijk Duindorp en de vereniging Duindorp SV zijn namelijk met elkaar verweven. We moeten de verbinding versterken want we kunnen écht voor elkaar van betekenis zijn. Niet alleen voor onze kinderen maar ook voor de leefbaarheid in de buurt.
Wij denken daar een goede bijdrage aan te kunnen leveren als wij voldoende middelen tot onze beschikking hebben en de jeugd daardoor meerdere keren per week naar de club te blijven halen voor sportplezier. We zeggen altijd "1 team, 1 Taak" en dat geldt ook hier weer. Dus wij hopen op de steun van de Duindorpers!

Dit plan is haalbaar. Vooral de verbinding tussen jeugd en bevorderen sport geeft nieuwe kansen voor de wijk. Dat Duindorp SV een maatschappelijke rol voor de jeugd uit Duindorp wil oppakken is een positieve ontwikkeling. Voor de ledverlichting zal het niet voldoende budget zijn maar wel de vereniging een heel eind op weg helpen met het realiseren van duurzame LED verlichting.

Argumenten

Argumenten voor

Nog minimaal 30 tekens.
360 tekens resterend.
Heb je een goed argument voor? Laat je stem horen!

Argumenten tegen

Nog minimaal 30 tekens.
360 tekens resterend.
Heb je een goed argument tegen? Laat je stem horen!

Login om verder te gaanAnnuleren