Spring naar inhoud
Door naar de haalbaarheidscheck

Stemmen

0
0
0
0
0
0

Status

verkeersituatie Houtrustweg - Pluvierstraat

Door: Joris Engering
10 oktober 2020

De weg vanaf Zuiderstrand is vernieuwd, maar aansluiting op bestaande wegen is onduidelijk geworden. Daarmee gevaarlijk.

Verkeerssituatie bij kruising van Pluvierstraat en Houtrustweg is gevaarlijk geworden. Het isniet duidelijk wie , wanneer voorrang heeft bij deze kruising.

Een rotonde gaat een betere situatie opleveren , omdat zo voor de fietsers en voor overig verkeer duidelijker is waar men heen kan en wie er voorrang dient te verlenen/krijgen. Zeker nu er ook meer verkeer vanuit andere landen het Zuiderstrand willen bezoeken. Volgens mij nog geen incidenten plaats gevonden maar moeten we daarop wachten?

Waarschijnlijk dient de gemeente dit te realiseren maar ik wil best bijdrage leveren aan bedenken en uitvoering :)Argumenten

Argumenten voor

Nog minimaal 30 tekens.
360 tekens resterend.
Johan van der Harst | 11 oktober 2020 21:15

ROTONDE. dan moet het verkeer van alle kanten ten alle tijden afremmen. ze rijden nu met volle snelheid het kruispunt over en ook nog van meerdere kanten, daarbij kruist ook het dubbele fietspad dit zelfde kruispunt. Je kan er op wachten dat het mis gaat.

Reageren


Johan van der Harst | 11 oktober 2020 21:20

ROTONDE . stukje aanvulling is de Houtrustweg van de Pluvierstraat tot aan de Nieboerweg eenrichtingsverkeer maken en het fietspad doortrekken over datzelfde stuk weggedeelte.

Reageren


Nicolas Rijnfrank Rosenberg | 13 oktober 2020 11:27

ik ben voor, want het maakt duidelijker wie voorrang heeft en brengt geen gevaarlijke situaties meer mee

Reageren


Joris Engering | 10 oktober 2020 15:48

Veiligere woonomgeving voor iedereen die er woont en gebruik maakt van het strand

Reageren


Argumenten tegen

Nog minimaal 30 tekens.
360 tekens resterend.
Peter Korving | 15 oktober 2020 19:54

Volgens mij moet de gemeente deze situatie al verkeersveilig maken. Ik zou dit geld daar niet voor laten gebruiken. Komt ze alleen maar goed uit als het hiervoor benut gaat worden.

Reageren
Joris Engering | 19 oktober 2020 20:55

Eigenlijk ben ik het met bovenstaande eens, de gemeente zou hier actie in moeten ondernemen. Mocht dit plan geen doorgang via deze weg vinden, ga ik proberen het via andere wegen. Het is iig goed om te zien dat er meer mensen erover denken dat de situatie veiliger moet :)Login om verder te gaanCancel