Spring naar inhoud
Door naar de haalbaarheidscheck

Stemmen

0
0
0
0
0
0

Status

Mooie en vrolijke orac's in Duindorp.

Door: MarieAnne van der Toorn
29 september 2020

Bewoners maken ontwerpen om de saaie, groene oracs mooier en vrolijker te maken. De orac's worden bestickerd met deze kunst-door-bewoners!

In de wijk staan heel veel orac's. Ze zien er alles behalve 'gezellig' uit. We zijn begonnen om een grasmat met bloemetjes rondom de orac's te plaatsen. Dat fleurde de boel al aardig op. Ook wordt er daardoor minder naast geplaatst. 

Het idee nu is om in de straat een wedstrijd uit te schrijven om de orac's te bestickeren met ontwerpen gemaakt door bewoners. Iedereen (jong en oud) die ideeën heeft om de orac's mooier en vrolijker te maken, levert zijn of haar ontwerp in. Met de straat kiezen we de mooiste ontwerpen en laten het op stickers bedrukken. De stickers worden op de orac's geplakt. Met een mooie grasmat (het kan ook iets anders zijn!) rondom de orac, ziet de straat er gezelliger uit. Zo hebben wij mooie objecten in de straat waar je ook nog eens je vuil kan weggooien. 

Het allermooiste zou zijn als alle straten in Duindorp meedoen. Als alle orac's in Duindorp beplakt worden met kunst-door-bewoners, hebben we ook nog eens ons eigen Duindorpse-orac-kunst-route! 
Argumenten

Argumenten voor

Nog minimaal 30 tekens.
360 tekens resterend.
Leenderd Spaans | 29 september 2020 09:12

De oracs bij Mari Anne waren een lust voor het oog

Reageren
MarieAnne van der Toorn | 29 september 2020 09:33

Tijd om het nog mooier en gezelliger te maken! :-)Marijke Hollaardt | 29 september 2020 15:59

Super goed idee !! Oracs zijn zo lelijk zo geef je er nog een gezellig plaatje aan, en denk dat mensen er dan niet zo snel vuil of rotzooi ernaast zetten..Ik zeg doen 😊

Reageren


Ab Van der Kaag | 29 september 2020 17:35

Super leuk idéé
Daar word je toch blij van

Reageren


Manon Vonk | 30 september 2020 18:22

Je zal er maar naast wonen en er op uit kijken maar het allerergste is dat mensen de zooi er naast zetten als de bakken vol zitten en niet het fatsoen hebben het weer mee te nemen. Hopelijk brengen gepimpte bakken mensen op een ander idee

Reageren


Argumenten tegen

Nog minimaal 30 tekens.
360 tekens resterend.
Heb je een goed argument tegen? Laat je stem horen!

Login om verder te gaanCancel